O nama

Firma EUROFER d.o.o. egzistira ve─ç dvadeset godina. Od dodatnog prihoda, pretvorila se u porodi─Źno poduzetni┼ítvo koje nudi asortiman od preko 150 razli─Źitih proizvoda od bakra, ru─Źno kovane industrijske bravarske proizvode, kovane i livene medalja i zna─Źke privjeske, plakete, priznanja i zahvalnice. Vr┼íimo usluge CNC, laserskog i ru─Źnog graviranja alata, natpisnih plo─Źa, reklamnog materijala, ID plo─Źica, u┬á svim metalima, drvetu, ko┼żi, plastici, staklu itd..


Specifi─Źni smo po svojoj djelatnosti jer se bavimo umjetni─Źkim i dosta kreativnim poslovima. Na┼ía fleksibilnost i usmjerenost na kupce, tehnologija i stru─Źan kadar su nam omogu─çili da budemo lider na bosanskohercegova─Źkom tr┼żi┼ítu suvenira u tehnici reljefa u bakru.


─îesto smo u mogu─çnosti ponuditi razli─Źita idejna rje┼íenja, te su nam zbog toga svoje povjerenje ukazale mnoge bosanskohercegova─Źke firme, dr┼żavne institucije, sportski klubovi i dru┼ítva, kulturne i dru┼ítve ustanove i manifistacije,┬á nevladine i humanitarne organizacije i dr.


Na┼í pokreta─Ź je ┼żelja da spojimo kvalitet i ┼íarm ru─Źnog zanatstva sa modernim trendovima.